De gegevens over Baas Advocatuur bekijken? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Baas Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 63216116 het KVK nummer van Baas Advocatuur is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-05-2015.