Op zoek naar extra info over B1 Holding B.V.? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast verzamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

B1 Holding B.V. data

Je wil misschien meer weten over B1 Holding B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 61954063 het KVK nummer van B1 Holding B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 25-11-2014.