De gegevens over AX Advocaten bekijken? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er nu achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Specialismen

In de advocaten wereld bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten lopen uiteen tussen de € 110 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast bijeen zamelen

AX Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over AX Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 63548747 het KVK nummer van AX Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 15-06-2015.