Aan het zoeken additionele info over Avis & Van Riel Advocaten en Mediation? Weten wat een goede advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over Avis & Van Riel Advocaten en Mediation

Je wil misschien extra informatie over Avis & Van Riel Advocaten en Mediation. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 61754552 het KVK nummer van Avis & Van Riel Advocaten en Mediation betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-11-2014.