Alle gegevens over Avenue kantoor Tonningen advocatuur & mediation inzien? Ontdek wat een ervaren advocaat voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Avenue kantoor Tonningen advocatuur & mediation gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Avenue kantoor Tonningen advocatuur & mediation. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 53240790 het KVK nummer van Avenue kantoor Tonningen advocatuur & mediation is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-08-2000.