Op zoek naar additionele info over Avanti Advocatuur B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost redelijk wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de juiste advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijs bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Vakgebieden

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Avanti Advocatuur B.V. gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Avanti Advocatuur B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 56661517 het KVK nummer van Avanti Advocatuur B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 13-12-2012.