Aan het zoeken meer informatie over Austen & Thewessen Advocaten? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven variëren tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Austen & Thewessen Advocaten informatie

Je wil misschien meer weten over Austen & Thewessen Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 14125862 het KVK nummer van Austen & Thewessen Advocaten is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2000.