De data over ATvocaten bekijken? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over ATvocaten. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 55314201 het KVK nummer van ATvocaten betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 16-05-2012.