Aan het zoeken extra info over Ata Advocatuur? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Informatie over Ata Advocatuur

Je wil wellicht extra info over Ata Advocatuur. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 55847285 het KVK nummer van Ata Advocatuur is. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 13-08-2012.