Aan het zoeken extra info over Astrum Advies Advocatenkantoor? Ontdek wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra info over Astrum Advies Advocatenkantoor. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 54340454 het KVK nummer van Astrum Advies Advocatenkantoor is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 05-01-2012.

Kosten

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;