Aan het zoeken meer info over ASD Advocatuur B.V.? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer info over ASD Advocatuur B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 34255503 het KVK nummer van ASD Advocatuur B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-09-2006.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;