De gegevens over A.R.M. van Kempen bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Soorten advocaten

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 100 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

A.R.M. van Kempen data

Je wil misschien meer weten over A.R.M. van Kempen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 34321676 het KVK nummer van A.R.M. van Kempen betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-04-1998.