De gegevens over Argus Advocaten bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer informatie over Argus Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 67230679 het KVK nummer van Argus Advocaten is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 08-11-2016.