Op zoek naar meer info over Aratis Advocaten? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er nu achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Aratis Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer informatie over Aratis Advocaten. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens verzameld die je benodigd. Zo lees je dat 28080623 het KVK nummer van Aratis Advocaten betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 17-12-1998.