Op zoek naar extra info over M. Appúnn? Kom erachter wat een uitstekend advocatenkantoor voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

M. Appúnn gegevens

Je wil wellicht extra informatie over M. Appúnn. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 17235429 het KVK nummer van M. Appúnn betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-11-2008.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;