De gegevens over A.P. Wasscher Advocaat bekijken? Weten wat een ervaren advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

A.P. Wasscher Advocaat data

Je wil misschien extra info over A.P. Wasscher Advocaat. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 34363774 het KVK nummer van A.P. Wasscher Advocaat is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-09-1996.