Alle gegevens over A.P. van Stralen bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Vakgebieden

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijs bijeen zamelen
  • er zijn voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

A.P. van Stralen data

Je wil misschien meer weten over A.P. van Stralen. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 30252837 het KVK nummer van A.P. van Stralen is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-10-1997.