Op zoek naar meer info over Antonia Advocaten? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Antonia Advocaten informatie

Je wil misschien meer informatie over Antonia Advocaten. Dat kan! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 8184221 het KVK nummer van Antonia Advocaten betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-05-2008.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;