Aan het zoeken additionele informatie over Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation B.V.? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Om jou te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat kun je gebruiken?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation B.V.. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 62488910 het KVK nummer van Anouk Talitsch Advocatuur & Mediation B.V. betreft. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 23-01-2015.