Alle data over Anne Zonnenberg Advocatuur bekijken? Kom erachter wat een goede advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over Anne Zonnenberg Advocatuur

Je wil misschien extra informatie over Anne Zonnenberg Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo stel je vast dat 58067426 het KVK nummer van Anne Zonnenberg Advocatuur is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-06-2013.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;