Aan het zoeken extra info over Anne-Marieke van Lokven Familierecht? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 200.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop vertrouwen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over Anne-Marieke van Lokven Familierecht

Je wil misschien meer info over Anne-Marieke van Lokven Familierecht. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 65014545 het KVK nummer van Anne-Marieke van Lokven Familierecht betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2016.