De gegevens over Anik Advocaten B.V. inzien? Weten wat een uitstekende advocaat kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te helpen hebben advocaten jarenlang lopen te studeren.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Anik Advocaten B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 51901811 het KVK nummer van Anik Advocaten B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 26-01-2011.