De gegevens over Angstel Adviespractijk B.V. inzien? Weten wat een ervaren advocaat kan betekenen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Angstel Adviespractijk B.V. data

Je wil wellicht extra info over Angstel Adviespractijk B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 33188092 het KVK nummer van Angstel Adviespractijk B.V. betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-01-1986.

Tarieven

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;