Aan het zoeken additionele info over Ancora Begeleiding en Bewind? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door ons formulier in te vullen.

Ancora Begeleiding en Bewind informatie

Je wil misschien meer info over Ancora Begeleiding en Bewind. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je benodigd. Zo stel je vast dat 72159057 het KVK nummer van Ancora Begeleiding en Bewind betreft. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 17-07-2018.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;