Aan het zoeken additionele informatie over AMS Advocaten N.V.? Weten wat een goed advocatenkantoor kan doen voor jou? Ontdek het direct!

Doe een vrijblijvende aanvraag en ontvang tot drie offertes.

AMS Advocaten N.V. informatie

Je wil wellicht meer weten over AMS Advocaten N.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 53039734 het KVK nummer van AMS Advocaten N.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 29-06-2011.

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;