De gegevens over Amendt Advocatuur bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Kom er nu achter!

Ontvang tot 3 offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Specialismen

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Wil je de juiste advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Informatie over Amendt Advocatuur

Je wil wellicht meer weten over Amendt Advocatuur. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data verzameld die je benodigd. Zo stel je vast dat 72895993 het KVK nummer van Amendt Advocatuur is. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 17-10-2018.