De data over A.M.C. Marius- van Eeghen inzien? Weten wat een uitstekende advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Tarieven lopen uiteen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de kosten.

Van onze advocaten partners kun je verwachten dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • opkomen voor jouw belangen
  • bewijslast verzamelen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over A.M.C. Marius- van Eeghen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 62612085 het KVK nummer van A.M.C. Marius- van Eeghen is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 09-02-2015.