De data over Alt Advocaten bekijken? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Kosten

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Specialismen

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Alt Advocaten gegevens

Je wil wellicht meer weten over Alt Advocaten. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34328558 het KVK nummer van Alt Advocaten is. Is ervaring van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-09-2004.