De gegevens over Aliris B.V. bekijken? Weten wat een ervaren advocaat kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Prijzen variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Aliris B.V. gegevens

Je wil misschien meer weten over Aliris B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 27179270 het KVK nummer van Aliris B.V. is. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 31-03-1999.