Op zoek naar additionele informatie over Alejandra Vicente Carracedo? Ontdek wat een kundig advocatenkantoor voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Kosten

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang gestudeerd voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop vertrouwen dat ze;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijslast verzamelen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het vaakst voorkomen;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over Alejandra Vicente Carracedo. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo zie je dat 64883876 het KVK nummer van Alejandra Vicente Carracedo betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 01-01-2016.