Alle data over Mr. A.M. Leenders bekijken? Weten wat een goed advocatenkantoor kan betekenen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren gestudeerd voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 100 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • er zijn voor jouw belangen
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald terrein. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Mr. A.M. Leenders gegevens

Je wil wellicht meer weten over Mr. A.M. Leenders. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 54263433 het KVK nummer van Mr. A.M. Leenders betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2012.