Alle data over Akte B.V. bekijken? Ontdek wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Akte B.V. data

Je wil misschien meer info over Akte B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo zie je dat 66212669 het KVK nummer van Akte B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 09-06-2016.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is redelijk kostbaar. Tenminste, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen liggen tussen de € 110 en € 190.

Wil je de perfecte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;