Alle gegevens over A.J. van Heeswijck bekijken? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor je? Ontdek het nu!

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over A.J. van Heeswijck. Dat kan! Wij hebben alle gegevens gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 63969653 het KVK nummer van A.J. van Heeswijck is. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-09-2015.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er echter aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Kosten variëren tussen de € 120 en € 200.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocaten wereld bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;