Op zoek naar extra info over AIM Advocaten B.V.? Weten wat een kundig advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Specialismen

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende vakgebieden;

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien extra informatie over AIM Advocaten B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 62926209 het KVK nummer van AIM Advocaten B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 20-03-2015.