Aan het zoeken extra info over A.H. Punt-Koopmans? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Kom er direct achter!

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Althans, wanneer we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te ondersteunen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Dit kan je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • bewijs bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer info over A.H. Punt-Koopmans. Dat kan! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo zie je dat 01142366 het KVK nummer van A.H. Punt-Koopmans betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-1994.