Aan het zoeken extra informatie over A.G. Hendriks Advocatuur? Kom erachter wat een kundige advocaat voor je kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het aanvraagformulier in te vullen.

A.G. Hendriks Advocatuur data

Je wil wellicht extra informatie over A.G. Hendriks Advocatuur. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 24317304 het KVK nummer van A.G. Hendriks Advocatuur betreft. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 16-02-2001.

Wat kost het

Een gemiddelde advocaat kost redelijk wat geld. Althans, wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de competenties die hij/zij gebruikt om je te ondersteunen.

Tarieven variëren tussen de € 100 en € 200.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Van onze advocaten partners kun je er rekening mee houden dat ze;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een bepaald aspect. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;