Op zoek naar extra informatie over Advokatenkollektief Sloetstraat? Kom erachter wat een ervaren advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er echter veel voor terug. Om je te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Kosten variëren tussen de € 110 en € 190.

Wil je de meest geschikte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • volledig te vertrouwen zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs verzamelen

Vakgebieden

In de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;

Informatie over Advokatenkollektief Sloetstraat

Je wil misschien extra info over Advokatenkollektief Sloetstraat. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 09217652 het KVK nummer van Advokatenkollektief Sloetstraat betreft. Is ervaring van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 30-12-1982.