De data over Advocator Lawyers B.V. inzien? Kom erachter wat een goed advocatenkantoor voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 prijsopgaven.

Advocator Lawyers B.V. informatie

Je wil wellicht meer info over Advocator Lawyers B.V.. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24448172 het KVK nummer van Advocator Lawyers B.V. is. Is expertise belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 10-12-2008.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de competenties die hij of zij gebruikt om je te helpen.

Uurtarieven variëren tussen de € 110 en € 190.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Van onze advocaten partners kun je erop rekenen dat ze;

  • bewijslast verzamelen
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig te vertrouwen zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een bepaald terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende rechtsgebieden;