Op zoek naar additionele informatie over Advocatenpraktijk Wiekeraad B.V.? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot drie prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat kost vrij veel. Daar lijkt het op als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te ondersteunen.

Prijzen lopen uiteen tussen de € 100 en € 200.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de kosten.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra info over Advocatenpraktijk Wiekeraad B.V.. Dat kan! Offerte.nl heeft alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo lees je dat 5074626 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Wiekeraad B.V. betreft. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is opgericht op 27-02-2004.