Alle data over Advocatenpraktijk Vera Kidjan B.V. bekijken? Weten wat een kundige advocaat kan betekenen voor jou? Ontdek het nu!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 offertes.

Soorten advocaten

In de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor volledig gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Kosten

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Zoek je de ideale advocaat voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je meteen de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Advocatenpraktijk Vera Kidjan B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenpraktijk Vera Kidjan B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 34342089 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Vera Kidjan B.V. is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 27-05-2009.