Alle gegevens over Advocatenpraktijk Van der Zouwen bekijken? Kom erachter wat een kundig advocatenkantoor voor je kan doen.

Doe een kosteloze aanvraag en verkrijg tot drie offertes.

Advocatenpraktijk Van der Zouwen data

Je wil wellicht meer info over Advocatenpraktijk Van der Zouwen. Dat is mogelijk! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je benodigd. Zo lees je dat 20147856 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Van der Zouwen is. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is opgericht op 01-07-1981.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er echter veel voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren lopen te studeren.

Uurtarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit kan je verwachten van onze aangesloten advocatenkantoren;

  • bewijslast bijeen zamelen
  • opkomen voor jouw belangen
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • volledig betrouwbaar zijn
  • je bijstaan in de rechtszaal

Soorten advocaten

In de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;