Alle gegevens over Advocatenpraktijk Tümkaya bekijken? Kom erachter wat een kundige advocaat voor jou kan betekenen.

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht meer weten over Advocatenpraktijk Tümkaya. Dat kan! Offerte.nl heeft alle gegevens verzameld die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 24437877 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Tümkaya betreft. Vind je expertise belangrijk? Dit advocatenkantoor is actief sinds 17-06-2008.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar uurtarieven. Je ontvangt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang in de boeken gezeten voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven lopen uiteen tussen de € 100 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Wat voor advocaat heb je nodig?

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;