Op zoek naar additionele informatie over Advocatenpraktijk Timmer? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan betekenen voor jou? Kom er direct achter!

Ontvang tot drie offertes (geen verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat voor advocaat heb je nodig?

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een bepaald aspect. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer specialisten die jou juridisch kunnen assisteren.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om je te helpen.

Kosten liggen tussen de € 110 en € 210.

Wil je de perfecte advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je direct de tarieven.

Dit mag je aannemen van onze aangesloten advocaten;

  • volledig betrouwbaar zijn
  • verdedigingsstrategie bepalen
  • je bijstaan tijdens de rechtszaak
  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • bewijs bijeen zamelen

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenpraktijk Timmer. Dat is mogelijk! Offerte.nl heeft alle data gevonden die je nodig hebt. Zo zie je dat 67337791 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Timmer betreft. Vind je expertise belangrijk? Deze advocaat is opgericht op 01-12-2016.