Alle data over Advocatenpraktijk Thales B.V. inzien? Kom erachter wat een ervaren advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door ons aanvraagformulier in te vullen.

Tarieven

Een gemiddelde advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je krijgt er echter aardig wat voor terug. Om jou te helpen hebben advocaten vele jaren gestudeerd.

Tarieven liggen tussen de € 110 en € 210.

Zoek je de meest geschikte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijslast verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook gegarandeerd experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het vaakst voorkomen;

Advocatenpraktijk Thales B.V. informatie

Je wil wellicht meer info over Advocatenpraktijk Thales B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 5061358 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Thales B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is opgericht op 01-01-1995.