Op zoek naar extra info over Advocatenpraktijk SOS? Ontdek wat een uitstekende advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie offertes.

Advocatenpraktijk SOS gegevens

Je wil misschien meer weten over Advocatenpraktijk SOS. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 59643625 het KVK nummer van Advocatenpraktijk SOS betreft. Vind je ervaring belangrijk? Deze advocaat is actief sinds 01-01-2014.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op als we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Een advocaat heeft jarenlang lopen te studeren voor de kennis die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 210.

Wil je de meest geschikte advocaat vinden voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;