Alle gegevens over Advocatenpraktijk Schouwink B.V. inzien? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot 3 offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten vele jaren in de boeken gezeten.

Tarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Wil je de ideale advocaat gebruiken voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je simpel de kosten.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je verwachten dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

In de advocatuur zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich specialiseren op een specifiek terrein. Zo kan een advocatenkantoor compleet gericht zijn op arbeidsconflicten of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten kantoren voor elk rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de meest voorkomende rechtsgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil misschien meer weten over Advocatenpraktijk Schouwink B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data verzameld die je benodigd. Zo zie je dat 61886254 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Schouwink B.V. betreft. Is ervaring belangrijk voor jou? Dit advocatenkantoor is actief sinds 13-11-2014.