De data over Advocatenpraktijk Ribbers B.V. bekijken? Ontdek wat een goede advocaat voor jou kan betekenen.

Doe een vrijblijvende aanvraag en verkrijg tot 3 offertes.

Advocatenpraktijk Ribbers B.V. data

Je wil wellicht meer informatie over Advocatenpraktijk Ribbers B.V.. Dat kan! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo lees je dat 9150250 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Ribbers B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 31-03-2005.

Wat kost het

Een doorsnee advocaat kost aardig wat geld. Tenminste, als we kijken naar de prijs per uur. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren in de boeken gezeten voor de competenties die hij of zij gebruikt om jou te helpen.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 190.

Zoek je de juiste advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijslast bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocatuur zijn er verschillende juridische sectoren. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een specifiek terrein. Zo kan een advocaat volledig gericht zijn op conflicten binnen de arbeidssfeer of juist in scheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;