De data over Advocatenpraktijk Putto inzien? Ontdek wat een goed advocatenkantoor voor je kan betekenen.

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot drie prijsopgaven.

Advocatenpraktijk Putto gegevens

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenpraktijk Putto. Dat kan! Wij hebben alle gegevens bijeengebracht die je nodig hebt. Zo stel je vast dat 63983737 het KVK nummer van Advocatenpraktijk Putto is. Is expertise van belang voor jou? Deze advocaat is actief sinds 22-01-1993.

Kosten

Een gemiddelde advocaat is redelijk kostbaar. Althans, als we kijken naar het uurtarief. Je ontvangt er daarentegen aardig wat voor terug. Een advocaat heeft vele jaren lopen te studeren voor de kennis die hij/zij gebruikt om jou te helpen.

Tarieven liggen tussen de € 100 en € 210.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je makkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je erop rekenen dat ze;

  • er zijn voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig te vertrouwen zijn
  • bewijs bijeen zamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Specialismen

In de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek aspect. Zo kan een advocatenkantoor volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocaten voor ieder rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook elke keer experts die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de rechtsgebieden die het het meest voorkomen;