De gegevens over Advocatenpraktijk O.L.M. Heuts B.V. inzien? Weten wat een uitstekend advocatenkantoor kan doen voor je? Ontdek het direct!

Doe een kosteloze aanvraag en ontvang tot 3 prijsopgaven.

Prijzen

Een doorsnee advocaat is niet goedkoop. Daar lijkt het op wanneer we kijken naar uurtarieven. Je krijgt er daarentegen veel voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang gestudeerd.

Prijzen variëren tussen de € 120 en € 210.

Wil je de ideale advocaat vinden voor jouw zaak? Via ons doe je vrijblijvend een aanvraag en vergelijk je gemakkelijk de tarieven.

Van advocaten partners van Offerte.nl kun je er rekening mee houden dat ze;

  • partijdig zijn in jouw voordeel
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Vakgebieden

Binnen de advocatuur bestaan er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat veel advocaten zich toespitsen op een bepaald onderdeel. Zo kan een advocaat compleet gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten partners voor elk rechtsgebied. Via ons vergelijk je dan ook altijd specialisten die jou rechtsbijstand kunnen bieden.

Dit zijn de vaakst voorkomende vakgebieden;

Informatie over dit bedrijf

Je wil wellicht extra informatie over Advocatenpraktijk O.L.M. Heuts B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je benodigd. Zo zie je dat 34237106 het KVK nummer van Advocatenpraktijk O.L.M. Heuts B.V. is. Vind je ervaring belangrijk? Dit advocatenkantoor is opgericht op 24-11-2005.