Aan het zoeken extra info over Advocatenpraktijk mr. T.A. Nieuwenhuijsen B.V.? Kom erachter wat een uitstekende advocaat voor jou kan doen.

Ontvang tot drie offertes (zonder verplichtingen) door het formulier in te vullen.

Prijzen

Een gemiddelde advocaat kost vrij veel. Tenminste, als we kijken naar het uurtarief. Je krijgt er daarentegen aardig wat voor terug. Om je te ondersteunen hebben advocaten jarenlang in de boeken gezeten.

Uurtarieven liggen tussen de € 120 en € 200.

Zoek je de perfecte advocaat voor jouw situatie? Via ons doe je kosteloos een aanvraag en vergelijk je simpel de tarieven.

Dit mag je verwachten van onze aangesloten advocaten;

  • opkomen voor jouw belangen
  • je bijstaan in de rechtszaal
  • volledig betrouwbaar zijn
  • bewijs verzamelen
  • verdedigingsstrategie bepalen

Soorten advocaten

Binnen de advocaten wereld zijn er verschillende rechtsgebieden. Dat komt omdat sommige advocaten zich specialiseren op een specifiek onderdeel. Zo kan een advocaat volledig gespecialiseerd zijn in arbeidsconflicten of juist in echtscheidingen. Wij hebben aangesloten advocatenkantoren voor ieder rechtsgebied. Via Offerte.nl vergelijk je dan ook elke keer experts die jou juridisch kunnen bijstaan.

Dit zijn de vakgebieden die het het meest voorkomen;

Advocatenpraktijk mr. T.A. Nieuwenhuijsen B.V. data

Je wil wellicht meer weten over Advocatenpraktijk mr. T.A. Nieuwenhuijsen B.V.. Dat is mogelijk! Wij hebben alle data gevonden die je nodig hebt. Zo lees je dat 33279584 het KVK nummer van Advocatenpraktijk mr. T.A. Nieuwenhuijsen B.V. is. Is ervaring belangrijk voor jou? Deze advocaat is actief sinds 29-03-1996.